You are not connected. Please login or register

Világleírás

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Világleírás on Pént. Jún. 10, 2011 5:21 pm

Admin


Admin
Semmi sem az aminek látszik. A látszólag teljesen átlagos emberek elképesztő titkokat őrizgetnek magukról több kevesebb sikerrel. Akikről kiderült az igazság, azok rettegnek. Nem biztonságos mutánsnak lenni. Az ismeretlentől való félelem elképesztő tettekre sarkallja az emberiséget.
A gyógyszer úgy tűnik hatástalan, egyre nagyobb méreteket ölt a pánik mind a mutánsok, mind az emberek szívében. Mi lehet a gyors változás oka? Evolúciós fejlődés, vagy csak a természet játéka?
A mutánsok két részre szakadtak. Magneto vezetésével az Ellenállók csapata merényleteket szerveznek az emberek ellen, akik elítélik , üldözik a különleges képességgel bíró egyéneket. Xavier professzor és tanítványai pedig a társadalom védelmét hivatottak ellátni, bármi áron.
Te kikhez tartozol? Dühtől és bosszúvágytól fűtött sereg élén harcolsz Magneto oldalán, vagy ártatlanokért kockáztatnád az életed? Esetleg egyszerű civil vagy, aki éli megszokott mindennapjait, és csak néha áll meg gondolkodni a Mutáns história felett?
Ez a te harcod is...

( A szerepjátékban a karakterek filmbéli, mesebeli is lehet. Vagy akár a képregényből is. Szépen kidolgozott adatlapok esetében akár személyes is lehet)

Felhasználó profiljának megtekintése http://x-men.hungarianforum.net

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.